Anbefaler

Kvalitetsrejser til Tenerife. Billige rejser til Tenerife med lokalkendte danske guider. Her finder i både Alt Inklusive rejser, Spa & wellness ferie og meget mere. De bedste rejser til Tenerife.

lørdag den 22. oktober 2011

Billige Alt Inklusive rejser til Tenerife den 30/10 og 6/11.

Billige Alt Inklusive rejser til Tenerife den 30/10 og 6/11.

Nu sat 1.000 kroner ned!!!!



Villa Adeje Beach - ALL INCLUSIVE

Centralt belliggende hotel i Playa de Las Americas, med strand, marina og indkøbsmuligheder tæt på.

Villa Adeje Beach
Villa Adeje Beach ligger i hjertet af Playa de Las Americas, kun få hundrede meter fra indkøb, strand og lystbådehavnen Puerto Colon, hvor man kan finde rige muligheder for at tage ud og se hvaler og delfiner.

Hotellet blev nyrenoveret i 2007 og har nogle flotte værelser. Samtidig ligger hotellet på en god måde, der gør at pool området er fyldt med sol lige fra morgen til aften. En af poolen på hotellet er ltid opvarmet til 22-23 ºC.

Af andre aktiviteter kan nævnes: Jacuzzi, billard, sauna, indendørs squashbane og et mindre træningscenter. Disse aktiviteter skal der dog betales for. Villa Adeje Beach tilbyder også en dag i Grand Hotel Callaos 1.800 m2 store spa for 15.00 €, prisen er med transport.

Hotellet er Alt Inklusive og der er naturligvis altid et sted åben for at nyde en kølig drink eller noget at spise. Disse er åbningstiderne:

Morgenmad 08.00 - 10.00, Middagsmad 13.00 - 14.30, Aftensmad 18.30. Poolbaren er åben fra klokken 10.00 til 18.00. Derefter åbner den anden bar kl. 18.00 til sent. Poolbaren tilbyder også snacks, som f.eks. pizzaslices, hotdogs, hamburgere og sandwiches, hvilket naturligvis er inkluderet i all inclusive prisen.

Et rigtig hyggeligt all inclusive hotel både for par og børnefamilier.

Se ledige alt inklusive rejser til Tenerife for:

2 voksne2 voksne og 1 barn2 voksne og 2 børn
3 voksne3 voksne og 1 barn4 voksne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Del gerne dine erfaringer med andre. Hvad er godt på Tenerife og hvad er mindre godt. Tak for at lægge en kommentar.